Interne vertrouwenspersoon

Soms zitten leerlingen ergens mee en vinden ze het lastig om dat met hun eigen leerkracht te bespreken. Daarom hebben we op De Wissel twee interne vertrouwenspersonen voor kinderen.  Door middel van een briefje in een speciale brievenbus kunnen kinderen aangeven dat zij met een vertrouwenspersoon willen praten. Aan het begin van het schooljaar stellen de interne vertrouwenspersonen zichzelf voor aan de kinderen. Zij leggen uit wat ze doen en waar de brievenbus zit. De interne vertrouwenspersonen zijn:

  • Ingrid Moleman
  • Marlies Andriessen

Ook ouders en medewerkers kunnen bij de interne vertrouwenspersoon terecht met vragen over/een melding van een ongewenste intimiteit.


Externe vertrouwenspersoon


De Stichting heeft via de CED-groep twee externe, onafhankelijke vertrouwenspersonen benoemd:

  • mevrouw Angela Groen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • mevrouw Sonja Deutz, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Galerijmuur 51
3991WX Houten

030-6342057
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gewoon Speciaal Onderwijs heeft negen scholen die kwalitatief hoogwaardig onderwijs bieden aan leerlingen met specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van 3 tot 20 jaar.

De Wissel is een school van: